BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG BLOG
#AR

Вперше Кобзар святкує день народження в доповненій реальності

Вперше Кобзар святкує день народження в доповненій реальності

Вперше в Україні Тарас Шевченко з’являється в Доповненій реальності, щоб відсвяткувати свій день народження. Символічно, що саме 9 березня він повертається у цифровому форматі, щоб подивитися своїми очима, чим живе і дихає сучасна незалежна Україна. Він гуляє Києвом та робить фото з людьми.

 

Раптова поява легендарного інфлюенсера нації реалізована у digital-форматі – «мовою» спілкування сучасного покоління. Бо Тарасу Григоровичу важливо завжди залишатися в тренді!

 

«А я міг би бути офігенним блогером сучасності. Якщо не вірите, почитайте хоча б мій Щоденник! То, мабуть, і був перший блог…» – весело жартує Кобзар у AR.

 

Він гуляє вулицями Києва, дивиться на Дніпр широкий та святкує свій день в незалежній Україні. В тій Україні, до якої так прагнув за життя. 

 

У притаманній собі жартівливій манері каже: «Якби я знав, що дивитимусь на вас зі сто-гривневої купюри, то намалював би себе хоча б з посмішкою».

 

Тарас Григорович «повертається», щоб нагадати про те, що впізнаваність та актуальність його ідей не повинна залишатися тільки на сторінках підручників з українською літератури. Він з’являється в цікавому форматі доповненої реальності, щоб стати ближче до сучасного Українця. 

 

Дивіться, як це було:

 


 

 


 

 


 

 

Хто знає, може Кобзарю так сподобається святкування свого дня народження, що він завітає і на свято до ювілею Незалежності України! #kobz_ar

 

ADD AND WIN


Назад